Jönköpings kommun

Frisörsalong

Våra elever vid Hantverksprogrammets frisörinriktning övar hela tiden skarpt genom att utföra olika typer av klippningar och behandlingar på betalande kunder. Därför kan vi erbjuda dig som privatperson att boka tid för klippning och behandling.

Vi har kompetens att genomföra olika typer av klippningar och behandlingar utifrån en diskussion med våra lärare.

Viktigt för dig som planerar ett besök hos oss är att veta att behandlingen tar längre tid än hos en affärsdrivande frisörsalong. Det kan till exempel betyda att vi bara hinner med färgning och inte klippningen även om det är inbokat.

Du kan boka tid i innevarande vecka och två veckor framåt. Kemiska behandlingar påbörjas enbart mellan klockan 12.15 och 13.00. Vi utför de behandlingar vi hinner med inom ramen av den undervisningstid vi har.

Öppettider under hösten

Från och med vecka 35 har vi öppet i frisörsalongen:

  • Torsdagar klockan 12:00 till 16.30

Covid-19

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss i rådande tider i samband med covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och har vidtagit försiktighetsåtgärder. På salongen är vi extra noga med handhygien och tar ansvar för eventuella sjukdomssymptom. Vid önskemål från kunden använder frisören/eleven munskydd. Som kund bör du vara medveten om att frisörsalongen också är en undervisningslokal, även elever som inte har kunder befinner sig i den.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt och adress

Tidsbokning frisörsalong, telefon 036-10 62 49.

Vi svarar i telefon framförallt på kundpasset, men också övrig tid om vi inte har lektion. Lämna INTE meddelande utan ring igen senare. Lättast når du oss på tisdagar och torsdagar klockan 12:00 till 17:00.

Du hittar oss i Hus 1 på Bäckadalsgymnasiet, infart från Åsenvägen.