Jönköpings kommun

Skolmat och café

God mat med hög kvalitet är en viktig trivselfaktor på en skola. Vår engagerade personal arbetar intensivt för att Bäckadalsgymnasiets två tillagningskök skall leverera högsta möjliga kvalitet till våra elever.

Vi arbetar aktivt med klimatpåverkan och gör vårt bästa för att anpassa matsedeln utifrån livsmedelsverkets riktlinjer.

• Minst 25% av våra inköp av livsmedel är ekologiska.
  • Minst 2 maträtter att välja på dagligen
  • Salladsbord med 6-10 komponenter varje dag

Vi jobbar även med elevinflytande genom matråd, där eleverna träffar personalen för skolmåltiden och kan ställa frågor och uttrycka åsikter och önskemål. Ta chansen att påverka din dagliga skolmåltid!

För dig som vill se gällande matsedel för respektive kök i din mobiltelefon finns en särskild skolmatsapp. Sök efter Skolmaten i din app-butik, så hittar du den där. Du kan även se matsedlarna i vklass.

Restaurangen på Åsenvägen har öppet 11:00-13:00 varje skoldag.
Cafeterian har öppet måndag-torsdag 07:30-15:00 och fredag 07:30-14:30

Matsedel Bäckadal-Energikällanlänk till annan webbplats

Restaurangen på TTC har öppet 11:00-12:30 varje skoldag.
Cafeterian har öppet måndag, tisdag, torsdag 08:00-14:30 och onsdag, fredag 08:00-14:00

Matsedel Bäckadal-TTClänk till annan webbplats

Kökschef Anette Rosén