Jönköpings kommun

Svårt att välja i gymnasievalet?

Bildcollage med tre foton av elev som lackerar, tapetserar och svetsar och texten Elev för en dag.

Står du valet och kvalet kring vilket program du vill välja i gymnasievalet? Anmäl dig till Elev för en dag och kom och häng med oss!

Att gå på gymnasiet är så mycket mer än att "bara" plugga. Det är tre år då du ska uppleva, trivas, utvecklas och utmanas. Vi vill ge dig chansen att skapa dig en känsla av Bäckadal, redan innan du ska göra ditt val.

Vad innebär det att vara Elev för en dag på Bäckadal?

Precis som det låter så får du gå med som elev under en dag på det program du är intresserad av. Självklart får du en inblick i vad man gör på programmet, vilka kurser som ingår och hur våra yrkesverkstäder ser ut. Men du får också uppleva hur det är att vara elev på Bäckadal genom att se dig omkring i våra lokaler och träffa lärare på det program du är intresserad av. Självklart får du träffa våra magiska elever också!

Anmäl dig genom att gå in på Elev för en dag. När du anmält dig kommer någon av våra studie- och yrkesvägledare att höra av sig för att boka in en passande dag. Glöm inte be om ledigt från din skola om du kommer hit. Vi ser fram emot att träffa dig!

Elev för en dag