Frisörsalong

Våra elever vid Hantverksprogrammets frisörinriktning övar hela tiden ”skarpt” genom att utföra olika typer av klippningar och behandlingar på betalande kunder. Därför kan vi erbjuda dig som privatperson att boka tid för klippning och behandling. Du hittar oss i hus 1 på Bäckadal-Åsenvägenenheten.

Vi har kompetens att genomföra olika typer av klippningar och behandlingar utifrån en diskussion med våra lärare.

Viktigt för dig som planerar ett besök hos oss är att veta att behandlingen tar något mer tid än vid en affärsdrivande frisörsalong. Det kan tex betyda att vi bara hinner med färgning och inte klippningen även om det är inbokat via telefon.

Du kan boka tid i innevarande vecka +2 veckor framåt. Kemiska behandlingar påbörjas enbart mellan 12.15 och 13.00. Vi utför de behandlingar vi hinner med inom ramen av den undervisningstid vi har.

Kundmottagning hos frisörsalongen höstterminen 2018

Torsdagar kl. 12-17 (åk 3)
Stängt torsdag 11/10 (studiedag), 18/10 (elevaktivitet), v 44 (höstlov) och v 50-51 (APL).

Tisdagar veckorna 50-51, kl. 12-17 (åk 2)

Välkommen till oss!

/Frisörlärarna

Tidsbokning frisörsalong, tfn 036 – 10 62 49

Vi svarar i telefon framförallt på kundpasset, men också övrig tid om vi inte har lektion.