Dags att söka till gymnasiet? Så här funkar ditt gymnasieval 2019

Mellan den 10 januari och 10 februari gör du ditt gymnasieval via Jönköpings kommuns gymnasiewebb. Här finns mer information om valet!

Från och med i år är ansökningsprocessen för att söka till gymnasiet förändrad. Tidigare år har eleverna själva kunnat logga in och göra ett omval under april-maj, men i år är den möjligheten borttagen.

Vill du justera ditt gymnasieval ska du alltid kontakta din studie- och yrkesvägledare för att få hjälp. Därför är det extra viktigt att du som elev gör ett korrekt val i januari-februari.

Vad händer när du valt? På bilden nedan ser d

Bild över gymnasievalets viktiga datum

Välkommen till Bäckadalsgymmnasiet!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill göra ett besök på något av våra program. Går du på grundskolan kan du prata med din studie- och yrkesvägledare så får du hjälp att boka in en tid. Annars kan du höra av dig direkt till någon av våra studie-och yrkesvägledare - se sidan med kontaktuppgifter till våra SYV.