Studenten 14 juni 2019

Sjung om studentens lyckliga dar... :)

Vi hälsar föräldrar, släkt och vänner till våra blivande studenter hjärtligt välkomna till studentfirandet vid Bäckadalsgymnasiet fredagen den 14/6 2019!

Följande tider gäller under dagen:

Kl. 07.30 - Eleverna samlas på skolan för bland annat studentfotografering, studentfrukost och en stund tillsammans med lärarna på programmet innan de beger sig till Pingstkyrkan.

Kl. 10.00Studentavslutning i Pingstkyrkan. Släkt och vänner är välkomna till avslutningen, platser finns på läktaren.

Kl. 10.45 - Studenterna marscherar tillsammans med Norrahammars musikkår tillbaka till skolan för samling med mentor och utdelning av betyg.

Kl. 12.00 - Utspring genom entré B, Hus 2. Kom i tid och hjälp oss sprida feststämning!

Kl. 12:50 ca - Kortegefordon avgår. Skolan har sökt tillstånd för kortegen. Fordonen kör samlat genom staden och beräknas vara tillbaka på Bäckadal ca kl. 13.45-14.00.

Ni som är föräldrar, släkt och vänner till våra blivande studenter; tänk på att det är svårt med parkeringsplatser runt Bäckadal – kom i god tid. För att vi tillsammans skall skapa en minnesvärd dag för studenterna behöver de orka hela studentdagen. Jag vill därför tydliggöra att all alkoholförtäring är förbjuden inom skolområdet. Vi har också tagit beslut om att inte tillåta konfetti och konfettikanoner från och med i år, med hänsyn till miljön och våra grannar kring skolan.

Med hopp om en minnesvärd dag och ett varmt mottagande av våra studenter på deras stora dag.

/PO Johansson, gymnasiechef Bäckadalsgymnasiet

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information till våra elever vad gäller förberedelser inför studenten (musik, måla lakan, fotograferingsschema osv) finns också i Vklass.

Musik till utspringet: Senast veckan innan studenten måste ni maila den musik er klass vill ha vid utspringet (MP3-fil eller Spotify-länk) antingen till vaktmästare i Hus 1 Matz Sagemar: matz.sagemar@jonkoping.se eller till musiklärare Peter Arvidsson, peter.arvidsson@jonkoping.se 

Vill ni anmäla kortegefordon så läs igenom de regler som gäller för detta och fyll i ”blanketten för kortegeanmälan” som finns nedan. Lämna anmälan till Utbildningsledare Tommy Johansson (hus 2, vån 2) eller Leif Melin på TTC Bäckadal senast fredagen den 5/6.


Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00