Bilverkstad

Våra elever vid Fordons- och Transportprogrammets personbilsinriktning övar hela tiden ”skarpt” genom att utföra reparationer på olika fordonsobjekt. Därför kan vi erbjuda dig som privatperson att kunna lämna in din bil för att genomföra olika typer av reparationer. Du hittar oss på Bäckadal-Sanda-enheten.

Vi har kompetens att genomföra olika typer av arbeten på personbilar utifrån diskussion med våra lärare. Eftersom vår huvudverksamhet är undervisning av gymnasieungdomar måste dock reparationen kunna passa in som undervisningsmoment i pågående kurser med eleverna. Vi kan därför inte lova att vi alltid kan utföra alla typer av reparationer. Men skicka ett mail så hör i av oss, och sedan kan vi ha ett resonemang kring just ditt "problem"!

Viktigt att veta för dig som planerar att kontakta oss angående reparation är att räkna med att reparation håller branschmässig kvalitet men kan ta något längre tid än hos motsvarande bilreparatörsfirma.

Lärare Fordons- och Transportprogrammet, personbilsteknik Anders Johansson

Lärare Fordons- och Transportprogrammet, personbilsteknik Johan Sinclair