Systematisk kvalitetsarbete

Vårt mål är att vara det ledande utbildningscentrat inom våra områden i regionen. Och vårt uppdrag är att erbjuda bästa möjliga utbildning till de killar, tjejer, män och kvinnor som väljer att vara elever eller studenter hos oss.

För att kunna göra detta måste vi hela tiden utvecklas, och göra detta utifrån en struktur som gör utveckling möjlig. Därför bedriver vi på Bäckadalsgymnasiet hela tiden ett systematiskt kvalitetsarbete.

Välkommen att läsa mer om hur vi arbetar praktiskt och konkret genom att läsa PM angående struktur för systematiskt kvalitetsarbete vid Bäckadalsgymnasiet som du hittar under "Relaterade dokument" nedan.

Du kan också läsa mer om våra skolövergripande fokusområden under "Systematiskt kvalitetsarbete" i vänstermenyn.