Äntligen gymnasieval!

Fram till midnatt den 10 februari är det möjligt för elever i årskurs 9 att göra sitt gymnasieval. Är du intresserad av en utbildning på Bäckadal? Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Börja jobba eller plugga vidare efter gymnasiet - du har möjlighet att välja!

På Bäckadalsgymnasiet har vi utbildningar som ger våra elever många möjligheter; att plugga vidare eller att få ett första jobb och påbörja en karriär - eller kanske att starta eget. Det här gäller oavsett om du väljer ett yrkes- eller högskoleförberedande program.

Vill du veta mer eller besöka någon av våra utbildningar?

Under Utbildningar kan du läsa mer våra olika program.

Kontakta SYV på din skola om du vill ha hjälp att boka ett studiebesök på någon av våra utbildningar. Du kan också kontakta någon av våra Studie- och yrkesvägledare, kontaktuppgifter hittar du här!

Här finns en länk till kommunens sida om gymnasievalet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Där hittar du information om vad som händer under perioden från det du gör ditt val fram till läsårsstart i augusti.

Bäckadalsgymnasiet --> ETT SMART VAL!